Τα νέα μας
 
 

................................................................................................................

Η Γιορτή της Προβατίνας - Αύγουστος 2009

 

Mε μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 13 /8 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Γιορτή της Προβατίνας στο χωριό μας. Η πλατεία του χωριού από νωρίς κατακλύσθηκε από πολυπληθείς παρέες, μελών του συλλόγου και συμπατριώτες από τα γύρω χωριά.

Η νοστιμιά της βραστής και ψητής προβατίνας καθώς και ο τραχανάς που σερβιρίστηκε τα ξημερώματα ανέβασαν το κέφι και την διάθεση για χορό στα ύψη.

Το συγκρότημα του κλαρινίστα Κώστα Κόκορη και των τραγουδιστών Γιώτας Κόκορη και Παύλου Θώδη κράτησε αμείωτο το κέφι εώς τις πρωινές ώρες, ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή στην πίστα.

Στην αρχή της βραδιάς, ο πρόεδρος Ζαφειρόπουλος Αθανάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης κυκλοφόρησε και λαχειοφόρος αγορά με δώρα προσφορά του Συλλόγου μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Δ.Σ, καθώς επίσης στην νεολαία που βοήθησαν να έχει επιτυχία αυτή η γιορτή ενισχύοντας την πεποίθηση μας ότι του χρόνου θα είμαστε περισσότεροι.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί το Δήμο για την βοήθεια που προσέφερε, ελπίζοντας σε μελλοντικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας, αυτή η βοήθεια του να είναι μεγαλύτερη καθώς οι απατήσεις τέτοιων εορτών είναι μεγάλες.

 

 

................................................................................................................

<<----

Πατήστε πάνω στο χάρτη για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας

Η σελίδα δημιουργήθηκε και ανανεώνεται από τον Σύλλογο "Αγιος Αθανάσιος"